serafina_teippaus.jpg
 

Teippaukset

 

Tarroilla tehdään nykyisin ihmeitä. Teippaamalla voidaan toteuttaa kaikenlaisia kuva-aiheita ja tekstejä yksinkertaisten väripintojen ja valokuvatasoisten kuvatulosteiden väliltä.

Ota yhteyttä ja kerro ideastasi, tiedämme takuulla sopivan tavan toteuttaa sen.


Tulosteet

Suurin osa teipeistämme toteutetaan tulostamalla. Näyttävät valokuvamaiset pinnat esimerkiksi autojen yliteippauksissa tai tyylikkäät messuseinät onnistuvat kaikki kuvatulosteiden avulla.

Tulostusmateriaaleja löytyy laaja valikoima kaikenlaisiin kohteisiin lattiatarroista alkaen. Teippien lisäksi tulostamme messuseinäkkeiden kuvavuotia ja kangasbanderolleja.

Kuvatulosteiden pinta voidaan toteuttaa laminoinnin avulla joko kiiltävänä tai mattana.

Käyttötarpeen mukaan oikein valitut ja ammattitaidolla asennetut ikkunakalvot omaavat ulkonäön lisäksi tukun muita etuja ja ominaisuuksia.

Siirtokalvot

Perinteinen teippaustekniikka, jossa suunniteltu teippaus leikataan tietokoneohjatun leikkurin avulla irti arkista/rullasta ja siirretään siirtokalvon avulla kohteeseen. Siirtokalvoteipit ovat parhaimmillaan teipattaessa selkeitä graafisia elementtejä tai suuria väripintoja.

Siirtokalvoteippivalikoimasta löytyy lukuisten eri värien lisäksi erittäin aidon näköisiä materiaalijäljitelmiä puupinnoista ja eri metalleista hiilikuituun, mattana ja kiiltävänä.